Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2023.

Lähteelä - Sarvasto

Kuva
 12.00 - 16.30 Hyvin myötäisessä tultiin vuorotellen code zeroa ja isoa jiippaillen - todettiin iso helpommaksi. Sivutuuliosuudella mukavampaa menoa. Paljon veneitä liikkeellä, motivaatio kasvoi säännöllisissä ohituksissa (myös yksi Seiskari!). Tunti ennen Hevossalmea kone käyntiin. Reissun lopuksi septille ja tutustuttiin naapurin Omega 36:een. 18°, 6 m/s SW Toim.Huom: Saman laiturin vastakkaiselle puolelle on tosiaan ilmestynyt samanlainen vene, jonka omistajakimpan kanssa tsekkasimme toistemme purret. Naapurin Omega on hankittu Ahvenanmaalta suht samaan aikaan kuin meidän. Heille pisteet ruorista, meillä taas siistimmät sisätilat. Virsaria Code Zerolla

Pihlajasaari - Lähteelä

Kuva
 11.00 -15.00 Hyvin kevyessä tuulessa jaksettiin purjehtia pari tuntia ulkoreitillä, lopuksi kone käyntiin. 2 - 3 m/s tuulella pääsi hetkittäin 4 - 5 kn vauhtia, ei huono! Lähteelässä kiinnityttiin kyljittäin ja niin lähelle rantaa, että kanssaveneilijät kommentoivat. 17°, 2 - 4 m/s S Kylkiparkissa. Kölivene noin lähellä rantaa herätti huomiota. Suomenlahti lintutornista nähtynä. Tällaisia oli Torissa myynnissä tonnilla - kippari alkoi jo haaveilla mökkiajoneuvosta.

Sarvasto - (Suomenlinna) - Pihlajasaari

Kuva
 17.00 - 19.00 Koneella Hevosalmeen - jossa juuri myöhästyttiin sillan avauksesta. Suomenlinna oli täysi, plan B:ksi keksittiin Pihlajasaari (jossa naapureita veneellä). Toim.Huom: Meillä on useampia purjehtivia naapureita taloyhtiössä, nämä eri kuin Haapsalun naapurit. Pihlajasaaren palvelut olivat jo enimmäkseen kiinni ja laituriin tuli aika paljon ohiajavan liikenteen aaltoja. 18°, 2 m/s var. Salongin ikkunasta napattu taidekuva täysikuu ja kaupungin valot. Rantamökki... .. . ja sen asukas. Nähtiin myös naapureita. Mikko taisi vaivautua ulos asti kuvaamaan. .